20101204

can i die tomorrow =')

i wrote this for my own..                     *
ididnt expect everyone will read it..  *
if you did.. thank you vry much..        *
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
pada aku.. 
aku ni x bape pandai..
x brape rajin..
x juga berada..
Selalu wat salah..
xde yg betul..
x brape berupa paras..
x jga kacak mcm pakwe korang..
x juga baik.. and x juga jahat..
x jga perfect.. x jga terlalu kekurangan..
mgkin a little bit of "Hina"..
i didnt hav the spirit..
and i wish i had it..
When The time comes and asked.. Did my name is on your life list??
of course the answer "Not aT all"..
and im x jga bgus..
x jga responsible sgt..
smestime alone.. and sometimes feel like a death..
xde org sayang akuh.. 
smstimes x bergune pon utk sesape..
i hav alot of friends.. bt..
i didnt hav a bestfriends.. 
and my family.. ......
.....
....
....
.....
......
......
.......
ruined~

So Wat ShOulD i Do.. i little bit to much of sadness alone will not solved at all..
ade ke org yg akan paham aku.. kalu aku story bout my damn sake pon.. of cos..  xde y akan deeping and truling understand-ing ape yg aku alami..
untuk aku.. jika family aku dalm condition mcm nie.. aku..
aku jadi putus smngat dlm sume perkare.. study.. friends.. working.. eating.. playing.. sosial-ing.. and others.. and thats me rite know.. so anythng else for me to continued live on?? and yet.. i think tears didnt drop too much..


-SYAHIR

1 nice talks:

ryuzaki said...

pesanan buat hati :)

tatkala diri dirundung malang,
ingatkan hati bahawa ada hikmah menanti.
tatkala diri dirundung pilu,
ingatkan hati bahawa Allah amat merindu sendumu itu.

apa pun yang terjadi di dunia ini, ia hanya sebuah pentas persinggahan menuju ke yang kekal, akhirat.

jangan salahkan takdir, dan jangan pinta untuk di cabut nyawa ini. ingat, Allah sentiasa di sisi untuk mendengar segala isi hati :)

Allah bersama awak :)