20110219

DIdnt love your Family??

its my time and its your time.. but the truth is we shared our tyme together.. :">

kali nih.. ceq nak habaq sal "ISU SEMASA" yg ade dalam paper nowadays.. WatDaHeck!!! oh~ you know wat im babling about?? am i rite?? hehe.. x len x bkan lah kan.. psal tragedi rumah tangga and pasangan yg pelik lagi memelikkan yg begitu freakin all out... >.<

wat im tryin to deliver is about dunia di zaman kini makin macam tunggang terbalik.. aduss2.. >.< lebih kurang cam dalam cte Karyawan Allayarham Tan Sri P. Ramlee which is "Keluarga 69".. hehe.. haaa!!! ni lah yg ceq nak habaqqqq dari sat tadi.. haish2.. sbgai contoh titles yg ade setiap hari dalam paper yg aq ikuti sepanjang beberapa hari ni such as :

"Isteri Sanggup Tipu Suami", "Ritual Penyerahan", Bawak Anak Takut Kene Cekup Bersama Scandal", "Kemaruk Beristeri Empat", "Remaja Perkosa budak 5 Tahun", "Ummi Mengaku Scandal", and "Menantu Sayang Mentua"..

see! i told caa.. ;-) mane x jadi emosi yg terlampau bile bce sume menatang har** ni.. aq ngan si lupi dah saling bertukaq makian dah... ouh im very depressed rite now.. uh? ok. fullstop.  as for me.. if i were a husband and a father.. i'll say like this, listen yah my future wife and my future childs :"> :

"starting from i know you and we get married.. not even once my heartbeat say want to find scandal or to be unfaithfull.. all my success and averystep i success is fully aiming for my dearest family.. and i gratefull and appreaciate what i hav.. Chup! :"> "


i love my family especially.. you.. :-)

2 nice talks:

fyna said...

hmm macam2 kan sekarang..kite kene jugak jaga diri kita ni..insyallah tak de pape

Ca_haiR said...

hehe.. um! dats rite.. ;-)